Forma-1 Kanadai Nagydíj

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Spanyol Nagydíjat és átvette a vezetést az összetettben miután az eddigi első Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája műszaki hiba miatt kiesett. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzésén is a világbajnoki címvédő.


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix

Friss forma-1 hírek elemzések a pilótákról és csapatokról versenyekről a pályákról a teljes szezonról és az F1 egész világából pályán belül és kívül.

. Russell örül hogy az FIA a biztonságot helyezi előtérbe. Német Nagydíj - Moto3. Lewis Hamilton állítása szerint még sosem volt ilyen szörnyű helyzetben a kanadai Forma-1-es pályán mint most.

Olyan versenyzőkről írunk mint Lewis Hamilton Fernando Alonso Sebastian Vettel Max Verstappen Lando Norris Daniel Ricciardo de feltűnnek a csapatok mint a. Nem nagy ügy Räikkönen győzelemmentes szériája. Német Nagydíj - MotoGP.

Gasly nem ért egyet Markóval és Verstappennel. A Mercedesnek vannak aggályai az FIA új intézkedéseivel kapcsolatban. Német Nagydíj - Moto2.

Verstappennek ez az idei negyedik és pályafutása 24.


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Formula 1 Racers


Pin On Forma 1 2016


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel